Over bedrijfsuitje Hardenberg

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Hardenberg er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Hardenberg.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Hardenberg. Of u nu een Tapasworkshop, een Outdoor Escaperoom, een workshop bonbons maken of een Mindf*ck workshop zoekt, bij personeelsuitjehardenberg.nl vindt u het.

Wat ons echt onderscheidt, is de toewijding van ons enthousiaste team om ervoor te zorgen dat elk detail van uw bedrijfsuitje in Hardenberg perfect is geregeld. Bij Stadsarrangement gaan we net dat beetje verder, dankzij onze uitstekende relaties met lokale horecagelegenheden.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Hardenberg organiseren wij ook uitjes in andere steden. Ook voor teambuilding uitjes in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Teamuitjes op maat in Hardenberg

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Almelo
Balkbrug
Bergentheim
Bruchterveld
Coevorden
Emmen
Gramsbergen

Hoogeveen
Kampen
Lutten
Meppel
Ommen
Slagharen
Zwolle